Wołowina z grilla na bułkach

Wołowina z grilla na bułkach
Wołowina z grilla na bułkach to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 270 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, brązowy cukier, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany indyk na bułkach, Pieczone Grillowane Bułeczki Wieprzowe, oraz Wieprzowina Grillowana na bułkach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wołowinę, cebulę i seler w holenderskim piekarniku; dodać wodę, aby prawie przykryć mięso. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1/2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usuń mięso; odcedzić i rezerwy gotowania cieczy. Pokrój i rozdrobnij mięso; wróć do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj 2 szklanki przecedzonego płynu do gotowania (zachowaj pozostały płyn do gotowania) i schłodź. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
4
Dodać ketchup, brązowy cukier, ocet i przyprawy. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając. Jeśli mieszanina stanie się zbyt gęsta, dodaj dodatkowy zarezerwowany płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PrzyprawyPrzyprawy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
5
Podawać na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn