Wołowina słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 314 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, wodę, kawałki ananasa w soku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Wołowina słodko-kwaśna, Wołowina słodko-kwaśna, oraz Wołowina Słodko-Kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę.
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wołowinę i cebulę; stir-smażyć o 3 protokół lub aż wołowina jest brązowy. Wymieszać z ananasem, cukrem, octem, granulkami bulionu i sosem sojowym.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotować i mieszać 1 minutę.
Wymieszać paprykę i pomidory; gotować i mieszać 1 minutę.