Wołowina, Squash i słodkie ziemniaki Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 301 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, cebulę, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bataty i squash Tian, Fettuccine ze słodkich ziemniaków i dyni z orzechami pekan Gremolata, oraz Wołowina I Słodkie Ziemniaki Curry.
Instrukcje
1
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie ugotowana i cebula jest miękka;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Woda
Wołowina
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj gingerroot, curry, kminek i sól na patelni; gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać ze słodkimi ziemniakami, pomidorami i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Słodkie Ziemniaki
Imbir
Pomidor
Bulion
Kminek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut lub aż ziemniak będzie prawie miękki. Wymieszać z cukinią. Przykryć; gotować od 5 do 10 minut dłużej lub aż ziemniaki i cukinia będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Ziemniak
4
Podawać mieszankę wołowiny na ryżu. Do każdej porcji dodać około 1 łyżki jogurtu.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Jules Taylor Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.