Wołowina Puchero (Gulasz Meksykański Z Hominem I Warzywami)
Przepis wołowina Puchero (gulasz meksykański z Hominy i warzyw) jest gotowy w około 3 godziny i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz kminek, pomidory w puszkach, golonkę cielęcą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Puchero Santafereño (Kolumbijska wołowina, kurczak i wieprzowina), Meksykańska zupa wołowo-Hominowa, oraz Flaki wołowe i gulasz z Hominy: Posole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.