Wołowina Peklowana Żurawinowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka żurawina peklowana wołowina spróbować. Ten przepis służy 10. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz galaretowaty sos żurawinowy, śmietanę, sos żurawinowy jagodowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peklowana wołowina i kapusta (Wolnowar lub szybkowar), Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Slow Cooker Corned Beef Dinner.
Instrukcje
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence umieścić marchew i cebulę. Top z wołowiną.
Posypać przyprawami z opakowania. W średniej misce, wymieszać zarówno sosy żurawinowe i zupy mix; łyżka nad wołowiną.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotować 8 godzin dłużej lub aż wołowina będzie miękka.
W małej misce wymieszać śmietanę i chrzan, aż do wymieszania. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki na półmisek; pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki. Łyżka marchewki i cebuli wokół wołowiny.
W razie potrzeby skropić płynem do gotowania.
Posypać natką pietruszki i pieprzem.
Podawać z sosem chrzanowym.