Kurczak W Skórce Nerkowca
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, kurczak w skorupce nerkowca może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 2,82 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 524 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka przetworów morelowych, orzechów nerkowca, curry i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 771 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kurczak w skórce migdałowej z masłem nerkowca i pieczoną żurawiną, Crispy nerkowca Kokosowe skórki kurczaka z Mango miód Dip, oraz Crispy nerkowca Kokosowe skórki kurczaka z Mango miód Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połącz przetwory, musztardę i curry w proszku na dużej patelni i podgrzewaj na małym ogniu, ciągle mieszając, aż przetwory całkowicie się stopią i będą gładkie.
Umieść orzechy nerkowca w płytkim naczyniu lub misce. Zanurz piersi z kurczaka w sosie na patelni, a następnie zwiń orzechy, aby pokryć i umieść w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 30 minut. Zagotuj pozostały sos i podawaj z boku z pieczonym kurczakiem.