Wołowina i Fontina Tostaditos

Wołowina i Fontina Tostaditos
Wołowina i Fontina Tostaditos mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kolendry, okrągłe chipsy kukurydziane tortilla, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Wołowina i Fontina Tostaditos, Krab, Chili i awokado Tostaditos, oraz Krab i pieprz Jack Tostaditos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W małej misce, połączyć pomidory, czerwona cebula, kolendra i 1/2 łyżeczka gorącego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W średniej misce, połączyć pieczeń wołową z Fontina i pozostałe 1/2 łyżeczki gorącego sosu. Ułóż połowę chipsów tortilla na dużej blasze do pieczenia. Łyżka nadzienie pieczeń wołowa na chipsy tortilla i top z pozostałych 24 chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Ser FontinaSer Fontina
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec tostaditos przez 5 do 7 minut, lub aż nadzienie jest gorące i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Przełożyć na talerz. Przypraw Tomatillo rozkoszować solą, łyżką trochę na wierzchu każdego tostadito i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Rekomendacja wina: Stuckey: The 1993 Iron Horse Brut Ros z Kalifornii ma wysoką kwasowość,która odświeża podniebienie po nieco południowym upale.Triffon: słodko-cierpko-pikantne Południowo-zachodnie smaki uwielbiają owocowy Gewrztraminer, a kwasowość i lekka słodycz w Domaine Weinbach Cuve Laurence z 1996 roku ładnie pasują do Tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn