Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Cajun stylu wołowiny i fasoli może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ryż, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Navy Beans Cajun Style, Cajun wołowina i fasola, oraz Wołowina i fasola w stylu zachodnim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
5
Dodać posiekaną cebulę do wołowiny i gotować i mieszać przez 3 do 5 protokół. Wymieszać w gotowanym ryżu, fasola, pomidory, i Cajun przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Ryż Gotowany
Pomidor
Fasola
Cebula
Wołowina
6
Wlać do naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
7
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, aż nagrzeje, mieszając raz.