Wołowina i ciemne piwo Chili

Wołowina i ciemne piwo Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 843 kalorie, 49g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, pomidory, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciemne piwo, można śledzić to danie główne z Lody Piwne Orzechowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: wołowina i ciemne piwo Chili, Steki z polędwicy wołowej z ciemnym piwem i serem pleśniowym, oraz Wołowina i piwo Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast kminek i kolendra na patelni na średnim ogniu, aż ciemniejszy i zaczyna palić, o 4 protokół. Super.
Podsmażyć wołowinę w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa, zrywając łyżką, o 8 protokół.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, wszystkie papryki, i jalapeños. Smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 15 protokół.
Dodaj mieszaninę do garnka z mięsem.
Wymieszać w tosty przyprawy, chili w proszku, i chipotle chiles.
Dodaj pokruszone pomidory, fasolę i piwo. Doprowadzić chili do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD można zrobić z wyprzedzeniem. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odsłonięte do zimna, następnie przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni (lub zamrozić do 1 miesiąca). Przewijanie na średnim i niskim ogniu.
Podawać ze śmietaną, zieloną cebulką i serem.