Wołowina duszona w piwie z cebulą, marchewką i Rzep

Wołowina duszona w piwie z cebulą, marchewką i Rzep
Wołowina duszona w piwie z cebulą, marchewką i rzep może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 372 kalorie, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piwo, pieprz, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina duszona w piwie z cebulą, marchewką i Rzep, Duszone Żeberka Wołowe Z Rzep, oraz Wołowina duszona na wolnym ogniu z marchewką i Rzep.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wołowinę posypać równomiernie ze wszystkich stron 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
5
Dodać wołowinę do patelni; gotować 10 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj bulion i następne 3 składniki (przez liść laurowy), skrobanie patelni, aby usunąć rumiane kawałki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 300 przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Dodaj marchew; przykryć i gotować 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
8
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczka soli, rzepa, i cebula; przykryć i gotować dodatkowe 1 godzinę i 5 minut lub aż warzywa będą miękkie i wołowina jest przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RzepaRzepa
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
9
Usuń wołowinę i warzywa z patelni; wyrzuć liść laurowy. Przykryj mieszaninę wołowiny; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Niech gotowanie płyn stać 10 minut.
11
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
12
Wlać płyn do gotowania do worka; odstawić na 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
13
Spuścić płyn do gotowania do średniej miski, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Podawać płyn do gotowania z wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
15
Każdą porcję posypać 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn