Wołowina Chili

Wołowina Chili
Wołowina Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka salsy, kakao w proszku, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chili wołowe (Chili con Carne), Red Beef Chili, oraz Najlepsze Chili Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu z 2 łyżeczki oleju roślinnego; sear wołowiny w dwóch partiach, dodając do 2 łyżeczki więcej oleju roślinnego, aż rumiane ze wszystkich stron, 4 do 6 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej lub szczypce, przenieść wołowinę na talerzu, jak brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Zmniejszyć ciepło do średniego.
4
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do garnka; dodaj cebulę, czerwoną paprykę i czosnek. Gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka, 8 do 10 minut. Wymieszać w kakao, chili w proszku, oregano, kminek i kolendra; gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać mączkę kukurydzianą i pastę pomidorową i gotować, aż pasta pomidorowa przykleja się do dna i karmelizuje, o 2 protokół. Wymieszać 6 szklanek wody, skrobanie pasty pomidorowej z dna patelni; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj zarezerwowaną wołowinę i fasolę; częściowo przykryć garnek i dostosować ogień, aby utrzymać delikatne dusić, aż wołowina będzie miękka, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podawać chili ze świeżą salsą, limonką i brązowym ryżem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn