Wołowina Calzones
Wołowina Calzones może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cebuli w proszku, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, polędwica mielona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Mielona Wołowina Calzones, Weekend Triple Play-Meal # 2: Wołowina Calzones, oraz Ham Calzones.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Odstawić.
Cook 1/2 Funt polędwicy mielonej, 1/2 szklanki posiekanej cebuli, 1 łyżeczka cebuli w proszku, 1 łyżeczka czosnku w proszku, 1 łyżeczka suszone włoskie przyprawy, i 2 mielone ząbki czosnku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut, mieszając pokruszyć wołowinę.
Ciasto pokroić na 4 równe porcje.
Rozwałkuj 1 porcję w 6-calowe koło na powierzchni roboczej posypanej 1 łyżką mąki. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem i mąką.
Łyżka 1/4 szklanki wołowiny nadzienie do środka każdego koła; posypać każdy z 1/4 szklanki sera.
Brzegi ciasta umyć wodą; złożyć ciasto na pół nad nadzieniem, mocno dociskając do uszczelnienia.
Umieścić calzones na przygotowanej blasze do pieczenia; płaszcz topy z gotowania sprayu.
Piec w 375 przez 15 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor. Lekko ostudzić i w razie potrzeby podawać z ciepłym sosem do pizzy.