Wolnowarująca czerwona fasola i ryż
Wolnowarująca czerwona fasola i ryż to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 10 g białka i 12 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup liść laurowy, seler, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 10 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 59%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Wolnowarująca czerwona fasola i ryż, Wolnowarująca czerwona fasola i ryż oraz Wolnowarująca czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
Połącz wodę, fasolę, kiełbasę, cebulę, zieloną paprykę, seler, czosnek i liść laurowy w misce wolnowaru i wymieszaj, aby połączyć. Ustaw wolnowar na niski i gotuj przez co najmniej 8 godzin.
Usuń liść laurowy i wyrzuć. Doprawić do smaku solą i mielonym czarnym pieprzem.