Wolnostojący Posole Verde
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker Posole Verde może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, czosnek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Spróbuj Wolnostojący Posole Verde, Wolnowar Posole Rojo, oraz Slow Cooker Kurczak Posole Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Posypać wieprzowinę 1 łyżeczką kminku, solą i pieprzem. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać połowę wieprzowiny; gotować około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę łyżką szczelinową; umieścić w wolnej kuchence. Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną.
Dodaj bulion na patelnię; gotować 1 minutę, skrobanie poluzować brązowe cząstki.
Umieścić Tomatillo w robocie kuchennym. Okładka; proces do gładkiej.
Dodaj do powolnej kuchenki. Wymieszaj cebulę, czosnek, zielone chiles, cukier i pozostałą 1 łyżeczkę kminku. Przykryć; gotować na małym ogniu 6 godzin. Wymieszać hominy do wolnej kuchenki. Przykryć; gotować 1 godzinę dłużej.
Poszczególne porcje udekorować śmietaną, kolendrą, jalapeños i rzodkiewkami.