Wolnoopalający Włoski gulasz z kurczaka jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 37g białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Jesień. Mieszanka fasoli cannellini, woda, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolne Gotowanie Włoskiego Gulaszu Tortellini, Slow Cooker Włoski Gulasz Wołowy, oraz Wolnowar Włoski Gulasz Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3 1/2 do 4-quart Crock-Pot powolnej kuchence, połączyć kurczaka, fasola cannellini, fasola, pomidory, seler, marchew i czosnek; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Brokułów
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W średniej misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki; dobrze wymieszać.