Wolnoopalaczowa wieprzowina z cukrem brązowym ze słodkimi ziemniakami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka brązowy cukier-Topped wieprzowina ze słodkimi ziemniakami spróbować. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieczeń barku wieprzowego, pieprz, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Brown Sugar Pulled Pork, Slow Cooker Ananas Brown Sugar Pulled Pork, oraz Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną.
Instrukcje
Umieść plastry słodkich ziemniaków w 5 do 6-quart powolnej kuchence.
Miejsce porkon słodkie ziemniaki.
Pozostałe składniki wymieszać w małej misce; posypać wieprzowiną i ziemniakami.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia.
Usuń stringsor siatki z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w plasterki lub pociągnąć wieprzowinę do porcjiczęści za pomocą 2 widelców.
Podawać z batatami, łyżkami soków overpork.