Wolnoopalacz wieprzowina i kapusta kiszona z jabłkami

Wolnoopalacz wieprzowina i kapusta kiszona z jabłkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz cierpkie jabłka, cebulę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i jabłkami-danie noworoczne Amiszów, Bratwurst z kapustą kiszoną i jabłkami, oraz Kapusta kiszona i kiełbasa z jabłkami i ziemniakami.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Brązowe kotlety wieprzowe na gorącej patelni, 2 do 3 minut na stronę.
Jabłka i cebulę układamy na dnie powolnej kuchenki; wierzch z rumianymi kotletami wieprzowymi.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć dno garnka wolnej kuchenki.
Gotować na wysokiej przez 3 godziny (lub na niskiej przez 6 godzin).
Do kotleta schabowego dodajemy kapustę kiszoną i nasiona kopru włoskiego. Gotować jeszcze przez 1 godzinę.