Powolna pieczeń wołowa z Gremolatanem jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 19g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ziemniaków do pieczenia, wino, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Pieczeń Wołowa Wolnoopalająca.
Instrukcje
1
Aby przygotować pieczeń, posypać pieczeń równomiernie solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać pieczeń na patelni; gotować 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przenieść pieczeń do powolnej kuchenki elektrycznej. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Patelnia
5
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać bulion i następne 6 składników (przez liście laurowe) na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj mieszaninę bulionu do powolnej kuchenki. Marchew i ziemniaki ułożyć wokół pieczone w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokości 2 godzin. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
8
Usunąć liście laurowe i gałązki tymianku z wolnej kuchenki; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Liście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
9
Wyjąć pieczeń z wolnej kuchenki; rozdrobnić 2 widelcami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
10
Aby przygotować gremolata, połączyć pietruszkę i pozostałe składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Podawać z mieszanką pieczeni i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
12
Uwaga na wino: powolne gotowane pieczeń garnkowa ma delikatną mięsność, która jest prosta, ale soczysta, zwłaszcza gdy smaki pieczenia są splecione z ziemistością długo gotowanych warzyw korzeniowych. Wina, które dobrze współpracują z takim daniem, są również miękkie, ziemiste i (zwykle) czerwone. Jednym z moich ulubionych jest giętki zinfandel, taki jak Stary Zinfandel winorośli Bogle z Kalifornii ($11). -- Karen MacNeil