Wolnoopadający Kurczak Chili

Wolnoopadający Kurczak Chili
Need a danie główne bezglutenowe? Slow Cooker Chicken Chili może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 87 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, natychmiastową tapiokę, ser jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopadający Kurczak Chili, Wolnoopadający Kurczak Chili, oraz Wolnoopadający Kurczak Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć kurczaka do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodać 3 łyżki chili w proszku i wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem piwa. Wszystko razem wymieszać, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Tuż przed podaniem, wymieszać pozostałe 2 łyżeczki chili w proszku, piwo, jeśli używasz, i doprawić więcej soli i pieprzu, do smaku, w razie potrzeby. Podziel chili między ciepłe miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać z wybraną polewą.
5
Know-How: mieszanie w proszku chili tuż przed podaniem rozjaśnia smak chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego można spróbować to Castellroig Cava Brut. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn