Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez

Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez
Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 935 kalorii, 50g białka, oraz 80 g tłuszczu każdy. Na 8,11 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet z polędwicy wołowej, liście bazylii, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry, Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą, oraz Bazylia i parmezan majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni. Użyj termometru piekarnika, aby upewnić się, że temperatura piekarnika jest dokładna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Filet umieścić na patelni z prześcieradłami i osuszyć (na całej powierzchni) ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Posmaruj filet olejem, zachowując około pół łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Posypać solą i pieprzem (będzie się wydawać dużo, ale uwierz mi, to robi różnicę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6
Ułożyć gałązki estragonu wokół wołowiny, związać je w 4 lub 5 miejscach sznurkiem kuchennym, aby utrzymać je na miejscu, a następnie posmarować estragon zarezerwowanym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
7
Piecz filet z wołowiny przez 11 / 4to 11 / 2hours, aż temperatura zarejestruje 125 stopni w centrum na rzadkie i 135 stopni na średnio rzadkie. Przykryj filet folią aluminiową i pozostaw na 20 minut.Pokrój grubo i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej z bazyliowym parmezanem majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Żółtka, sok z cytryny, parmezan, musztarda, bazylia, czosnek, 1 łyżka soli i 1 łyżeczka pieprzu umieścić w maszynce wyposażonej w stalowe ostrze. Proces przez 20 sekund, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Połącz olej roślinny i oliwę z oliwek w 2-filiżance płynnej miarki. Przy uruchomionym procesorze powoli wlewaj mieszaninę oleju przez rurę zasilającą, aby uzyskać gęstą emulsję. Smak przypraw. majonez jest sosem, więc powinien być mocno przyprawiony. Przechowywać w lodówce do momentu użycia; będzie przechowywać do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Goya SazonGoya Sazon
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn