Wolno pieczone Portabellas na Pietruszkowej sałatce
Need a sałatka bezglutenowa i pierwotna? Wolno pieczone Portabellas na sałatce Pietruszkowej może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.81 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz grzyby portabella, płaskie liście pietruszki, parmezan loki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Portabellas z sałatką śródziemnomorską, Sałatka rolnicza z dojrzałym Goudanem i pieczoną Portabellą, oraz Łosoś pieczony powoli z czosnkiem, koperkiem, pietruszką, estragonem i cytryną.
Instrukcje
Pieczarki szczotkować 1 łyżeczką. oliwę z oliwek i umieścić, z góry na dół, na blasze do pieczenia.
Piec, aż lekko się skurczy, około 30 minut.
W średniej misce wrzuć liście pietruszki z 1 łyżeczką. olej i 1/2 łyżeczki. ocet.
Dodać grubą sól do smaku.
Aby służyć, podziel sałatkę na cztery talerze. Pokrój portabellas i ułóż na sałatce.
Skropić pozostałą oliwą z oliwek i octem.
Posypać solą i dodać parmezan loki z boku.