Wolno pieczona Malezyjska noga jagnięcina
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wolno pieczona Malezyjska noga jagnięcina może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ketchup, sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Przyprawiona Jagnięcina Tagine, Malezyjski Przyprawiony Mostek Wołowy, oraz BBQ lub pieczone przyprawione nogi jagnięciny.
Instrukcje
Odstawić jagnięcinę w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Roll up Lamb jelly-roll fashion; zabezpieczyć w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę; gotować 6 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
W dużej misce wymieszać ketchup i kolejne 5 składników (przez czosnek). Jagnięcinę równomiernie posmarować mieszaniną keczupu.
Umieść jagnięcinę na stojaku na patelni pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Piecz jagnięcinę w temperaturze 200 przez 2 godziny lub do czasu, aż termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia doness.
Odstawić na 20 minut przed krojeniem.