Wolno gotujący makaron z dzikimi grzybami Alfredo z orzechami włoskimi

Wolno gotujący makaron z dzikimi grzybami Alfredo z orzechami włoskimi
Wolno gotujący Pastan z dzikich grzybów z orzechami włoskimi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 671 kalorii, 31g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, parmezan, liście szpinaku dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Mushroom & Wild Rice Pilaf, Farsz z dzikim ryżem i grzybami, oraz Zupa z dzikiego ryżu i grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Łyżka 1 szklanka sosu Alfredo w dolnej części powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Rozprowadzić 1 opakowanie makaronu na sosie. Top z 1/2 szklanki rozdrobnionego sera, 2 szklanki pomidorów i 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
PomidorPomidor
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SOSSOS
MakaronyMakarony
3
Posypać pieprzem. Powtórz warstwy raz. Wierzch z 1 szklanką sosu Alfredo. Przechowywać w lodówce Pozostałe sos Alfredo do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
PieprzPieprz
4
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 godziny. Szpinak wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
5
Poszczególne porcje udekorować ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn