Wolno gotujący makaron z dzikimi grzybami Alfredo z orzechami włoskimi
Wolno gotujący Pastan z dzikich grzybów z orzechami włoskimi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 671 kalorii, 31g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, parmezan, liście szpinaku dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Mushroom & Wild Rice Pilaf, Farsz z dzikim ryżem i grzybami, oraz Zupa z dzikiego ryżu i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Łyżka 1 szklanka sosu Alfredo w dolnej części powolnej kuchenki.
Rozprowadzić 1 opakowanie makaronu na sosie. Top z 1/2 szklanki rozdrobnionego sera, 2 szklanki pomidorów i 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Posypać pieprzem. Powtórz warstwy raz. Wierzch z 1 szklanką sosu Alfredo. Przechowywać w lodówce Pozostałe sos Alfredo do innego użytku.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 godziny. Szpinak wymieszać tuż przed podaniem.
Poszczególne porcje udekorować ogolonym parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.