Wolno Gotujący Karmelizowany Gulasz Wołowy Z Cebulą

Slow-Cooker karmelizowana cebula gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. Jeśli masz kawałki pokrojonej po przekątnej marchewki, wkładki do powolnego gotowania, mięso gulaszu wołowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Garnkowa Karmelizowana-Cebula, Francuska zupa cebulowa z karmelizowaną cebulą, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i cukier gotować na maśle 30 do 35 minut, często mieszając, aż cebula będzie głęboko złoty kolor i karmelizowane. Wymieszać z tymiankiem i dusić mięso; umieścić w wolnej kuchence.
W średniej misce, wymieszać bulion i sos mix; wlać mieszaninę mięsa w powolnej kuchence. Wierzch z marchewką i pasternakiem. Przykryć; gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub do wołowiny i warzyw są miękkie.
Wymieszać z groszkiem. Przykryć; gotować 10 do 15 minut dłużej lub do gorąca.