Wolno Gotujący Cytrynowy Mąka Kukurydziana Mak Chleb
Wolno gotujący cytrynowy mąka kukurydziana Mak chleb jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Cytrynowo-Makowe Powolne, Powolne Ciasto Cytrynowo-Makowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Makowe Wolno Gotowane.
Instrukcje
Spray 5-quart owalne powolne kuchenka z gotowania sprayu.
W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, mak, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze wymieszasz. W średniej misce, wymieszać pozostałe składniki chleba, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mieszaniną mąki tylko do połączenia. Łyżka do powolnej kuchenki.
Okładka; gotować na wysokim ogniu ustawienie 1 godzina 40 minut do 2 godzin lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysty. Wyłącz powolną kuchenkę; odkryj.
Usuń ceramiczną podstawę z kuchenki do regału chłodzącego.
Poluzuj krawędź chleba cienką metalową łopatką.
Wyjmij chleb z wolnej kuchenki do regału chłodzącego. Chłodny 1 godzina.
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż będą gładkie i konsystencja gęstego syropu.