Wolno gotowane żeberka wieprzowe z grilla

Wolno gotowane żeberka wieprzowe z grilla
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolne gotowane żeberka wieprzowe z grilla mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 4,06 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis od Taste Of Home ma 53 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy obejmują Wolno gotowane żeberka wieprzowe Paleo i korzenie, Truskawkowo-morelowe wolno gotowane żeberka wieprzowe, oraz Wolno gotowane żeberka wieprzowe w pikantnym sosie Adobo.

Instrukcje

1
Umieść żebra w 5-lub 6-qt. Wolnowar.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Połączyć pozostałe składniki; wlać na wierzch. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Wyjąć żebra i utrzymać ciepło. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; podawać z żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel to świetny wybór na żeberka wieprzowe. Żeberka wieprzowe i inne wieprzowiny z grilla ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. The August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
Codzienny August Pinot Noir ma subtelny zapach czarnej wiśni i borówki, z pysznymi aromatami cassis i czerwonej papryki. To wino z pewnością stanie się częścią twojej codziennej rutyny. Idealne pary dla tego Pinot Noir to perliczki z czerwonym winem, pietruszka risotto i borowiki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn