Wolno Gotowane Nadziewane Jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wolno gotowane nadziewane jabłka. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 333 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 27 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, cierpkie jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wolno Gotowane Nadziewane Jabłka, Wolno Gotowane Jabłka Z Brązowego Cukru, oraz Wolno gotowane krótkie żeberka z marchewką i jabłkami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Jabłka rdzeniowe i obierz jedną trzecią każdego z nich; obrane porcje posmaruj sokiem z cytryny.
Miejsce w 6. powolna kuchenka.
Połącz orzechy pekan, morele, brązowy cukier, masło, cynamon i gałkę muszkatołową.
Umieść czubatą łyżkę mieszanki w każdym jabłku.
Wlej 2 szklanki wody wokół jabłek.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-4 godziny lub do miękkości jabłek.
W razie potrzeby podawać z muesli i polewą karmelową.