Wolno gotowana wołowina z ziemniakami
Wolno gotowana wołowina z ziemniakami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 60g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, czosnek, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu, Powoli duszony gulasz wołowo-pieczarkowy, oraz Fasola Kidney Gotowana Na Wolnym Ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę skropić 4-5 łyżkami EVOO i doprawić odrobiną soli.
Umieść wołowinę w dużym holenderskim piekarniku z bulionem i wystarczającą ilością wody, aby po prostu przykryć.
Dodaj cebulę, liście laurowe i 2 ząbki czosnku. Doprowadzić do niskiego wrzenia i dusić, częściowo przykryte, przez 2 godziny. Wymieszaj razem pastę pomidorową i 1/4 szklanki płynu do gotowania, a następnie dodaj do garnka.
Dodać pieprz i wino i przykryć. Gotować na płycie kuchennej na delikatnym wolnym ogniu, aż bardzo miękkie i rozpada się, 2 1/2 do 3 godzin (alternatywnie, przenieść do piekarnika i piec w 325 stopni F). Fajne i sklepowe. Podgrzać na średnim ogniu lub w umiarkowanym piekarniku.
Aby podawać, gdy wołowina się nagrzewa, gotuj ziemniaki do miękkości i odcedzaj.
Dodaj pozostałe 2 do 3 łyżek oleju do garnka na średnim ogniu.
Dodaj pozostały ząbek czosnku, mieszaj przez minutę, a następnie usuń czosnek.
Dodać ziemniaki i chrupiące trochę. Doprawić solą, pieprzem i rozmarynem.