Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać powolne duszone czerwone Chile wołowina spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, sól koszerną, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chile i pomarańczowy duszone Flanken Style wołowina krótkie żeberka, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Wolno Gotowana Wołowina Duszona W Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 3 szklanki bulionu wołowego do wrzenia. Włóż chiles do blendera i zalej je wrzącym bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Papryka Chili
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż chiles utykają, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
3
Dodaj cebulę, czosnek, kminek i oregano i wirować, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Kminek
Cebula
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
6
Wlać olej do dużego, ciężkiego garnka (niezbyt szerokiego) na średnim ogniu. Na gorąco, dodać pieczeń i gotować, obracając w razie potrzeby, do brązowego na całym, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Wlać mieszaninę chile na mięso i dodać tyle bulionu wołowego przyjść trzecią do połowy sposób się pieczeń. Doprowadzić do wrzenia, przykryć garnek i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Papryka Chili
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
8
Piec, aż wołowina będzie bardzo miękka po przekłuciu, o 3 1/2 godziny, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Przenieść pieczeń do deski. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, Usuń Sznurek i pociągnij mięso do kawałków wielkości kęsa, odrzucając nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
10
Tymczasem odtłuszczone tłuszcz z sosu chile w garnku. Gotuj sos na dużym ogniu, często mieszając, aż zmniejszy się do około 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Dodać sól i pieprz do smaku. Powrót wołowinę do sosu i gotować na wolnym ogniu aż do ogrzania.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Poema Cavan Extra Dry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.