Wolno Duszona Czerwona Wołowina Chile

Wolno Duszona Czerwona Wołowina Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać powolne duszone czerwone Chile wołowina spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, sól koszerną, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chile i pomarańczowy duszone Flanken Style wołowina krótkie żeberka, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Wolno Gotowana Wołowina Duszona W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 szklanki bulionu wołowego do wrzenia. Włóż chiles do blendera i zalej je wrzącym bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Papryka ChiliPapryka Chili
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż chiles utykają, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Dodaj cebulę, czosnek, kminek i oregano i wirować, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
6
Wlać olej do dużego, ciężkiego garnka (niezbyt szerokiego) na średnim ogniu. Na gorąco, dodać pieczeń i gotować, obracając w razie potrzeby, do brązowego na całym, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Wlać mieszaninę chile na mięso i dodać tyle bulionu wołowego przyjść trzecią do połowy sposób się pieczeń. Doprowadzić do wrzenia, przykryć garnek i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Papryka ChiliPapryka Chili
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
Piec, aż wołowina będzie bardzo miękka po przekłuciu, o 3 1/2 godziny, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść pieczeń do deski. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, Usuń Sznurek i pociągnij mięso do kawałków wielkości kęsa, odrzucając nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
10
Tymczasem odtłuszczone tłuszcz z sosu chile w garnku. Gotuj sos na dużym ogniu, często mieszając, aż zmniejszy się do około 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodać sól i pieprz do smaku. Powrót wołowinę do sosu i gotować na wolnym ogniu aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
WołowinaWołowina

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Poema Cavan Extra Dry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn