Wolno Duszona Czerwona Wołowina Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać powolne duszone czerwone Chile wołowina spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, sól koszerną, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chile i pomarańczowy duszone Flanken Style wołowina krótkie żeberka, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Wolno Gotowana Wołowina Duszona W Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 szklanki bulionu wołowego do wrzenia. Włóż chiles do blendera i zalej je wrzącym bulionem.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż chiles utykają, o 10 protokół.
Dodaj cebulę, czosnek, kminek i oregano i wirować, aż będzie bardzo gładka.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 32
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Wlać olej do dużego, ciężkiego garnka (niezbyt szerokiego) na średnim ogniu. Na gorąco, dodać pieczeń i gotować, obracając w razie potrzeby, do brązowego na całym, o 10 minut w sumie.
Wlać mieszaninę chile na mięso i dodać tyle bulionu wołowego przyjść trzecią do połowy sposób się pieczeń. Doprowadzić do wrzenia, przykryć garnek i przenieść do piekarnika.
Piec, aż wołowina będzie bardzo miękka po przekłuciu, o 3 1/2 godziny, obracając raz.
Przenieść pieczeń do deski. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, Usuń Sznurek i pociągnij mięso do kawałków wielkości kęsa, odrzucając nadmiar tłuszczu.
Tymczasem odtłuszczone tłuszcz z sosu chile w garnku. Gotuj sos na dużym ogniu, często mieszając, aż zmniejszy się do około 4 filiżanek.
Dodać sól i pieprz do smaku. Powrót wołowinę do sosu i gotować na wolnym ogniu aż do ogrzania.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Poema Cavan Extra Dry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.