Wołowina w strąkach grochu
Wołowina w strąkach grochu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gingerroot, strąki grochu śnieżnego, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 14 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Wołowina w strąkach grochu, Tajska wołowina orzechowa i strąki grochu nad makaronem, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/4 cala.
Ciepła 10-calowa patelnia lub wok na dużym ogniu 1 do 2 minut.
Dodaj olej; obróć patelnię, aby pokryć olejem.
Dodać wołowinę i czosnek; stir-smażyć około 3 protokół lub aż wołowina jest brązowy.
Wołowinę posypać solą i pieprzem; wymieszać z bulionem.
Wymieszać skrobię kukurydzianą, wodę i sos sojowy; wymieszać z mieszaniną wołowiny. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Kontynuuj gotowanie 1 minutę, stale mieszając (sos będzie cienki).
Wymieszać z gingerroot i strąków grochu. Gotować odkryte około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż strąki grochu będą chrupiące-miękkie.