Wołowina i pory Rikki

Wołowina i pory Rikki
Wołowina i pory Rikki to bezglutenowe danie główne. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz przecier pomidorowy, masło, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z boczkiem i kremowym porem, Ostra smażona wołowina z porem i cebulą, oraz Grillowane żeberka wołowe z ciepłymi ziemniakami, boczkiem i porami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn