Wiśnie Pokryte Czekoladą
Wiśnie pokryte czekoladą to kreolski przepis, który serwuje 60. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka syropu kukurydzianego, polewa czekoladowa, wiśnie maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wiśnie Pokryte Czekoladą, Wiśnie pokryte czekoladą II, oraz Wiśnie Pokryte Czekoladą.
Instrukcje
Odcedzić wiśnie i ustawić na ręcznikach papierowych do wyschnięcia.
W średniej misce, połączyć masło i syrop kukurydziany, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem cukierniczym i zagnieść ciasto. W razie potrzeby schłodzić, aby usztywnić. Każdą wiśnię owinąć w około 1 łyżeczkę ciasta. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Powłoki cukiernicze roztopić w ciężkim rondlu na małym ogniu. Zanurz każdą wiśnię przy łodydze i umieść na woskowanych arkuszach wyłożonych papierem. Schłodzić, aż do całkowitego ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu. Najlepiej po 1 lub 2 tygodniach.