Wiśnie Pokryte Czekoladą

Wiśnie Pokryte Czekoladą
Wiśnie pokryte czekoladą to kreolski przepis, który serwuje 60. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka syropu kukurydzianego, polewa czekoladowa, wiśnie maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wiśnie Pokryte Czekoladą, Wiśnie pokryte czekoladą II, oraz Wiśnie Pokryte Czekoladą.

Instrukcje

1
Odcedzić wiśnie i ustawić na ręcznikach papierowych do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
W średniej misce, połączyć masło i syrop kukurydziany, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem cukierniczym i zagnieść ciasto. W razie potrzeby schłodzić, aby usztywnić. Każdą wiśnię owinąć w około 1 łyżeczkę ciasta. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Powłoki cukiernicze roztopić w ciężkim rondlu na małym ogniu. Zanurz każdą wiśnię przy łodydze i umieść na woskowanych arkuszach wyłożonych papierem. Schłodzić, aż do całkowitego ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu. Najlepiej po 1 lub 2 tygodniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn