Więzi rodzinne Chipotle Deviled Eggs and Bacon

Więzi rodzinne Chipotle Deviled Eggs and Bacon
Przepis Family Ties Chipotle Deviled Eggs and Bacon jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 89 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako tania przystawka. Mieszanka klon utwardzony boczek, ząbki czosnku, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chipotle Bacon Deviled Eggs, Chipotle Bacon Dynia Deviled Eggs # PumpkinCan, oraz Chipotle Deviled Eggs.

Instrukcje

1
Umieść wodę, chiles, cebula, ocet, ketchup, czosnek, i sól w rondlu; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszony i bardzo gęsty, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać mieszaninę chile do blendera nie więcej niż do połowy pełne. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować na gładką powierzchnię. Śmietanę wymieszać z sosem chipotle; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Papryka ChiliPapryka Chili
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
5
Miejsce boczek na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. Połowę boczku pokruszyć, pozostały boczek zachować do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać z majonezem, pokruszonym boczkiem i serem Cheddar. Wymieszać 1 łyżkę sosu chipotle do mieszaniny żółtka lub więcej do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
SOSSOS
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Na talerzu ułożyć pokrojone bokiem białka. Wymieszać żółtko na połówki białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
9
Pozostały boczek posypać nadzieniem; skropić sosem chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
BoczekBoczek
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn