Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese

Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese
Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji sosów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 68 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, fettuccine, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Jedz Za 8 Dolców: Mięso I Dwa Warzywa, 10-minutowy obiad z mięsem meksykańskim i warzywami, oraz Meat Loaf Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę, marchew, seler, cukinię i czosnek. Gotować przez około 10 minut lub do miękkości, dodając kilka rozprysków wody, jeśli mieszanina zacznie się przyklejać. Podgrzej ciepło i dodaj mielone. Smażyć jeszcze przez kilka minut, przerywając mielone z tyłu łyżki. Wymieszać z pomidorem czystym, zalać pokrojonymi pomidorami i dodać puszkę wody. Dusić przez 15 minut, aż sos będzie gęsty, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mięso MieloneMięso Mielone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Tymczasem gotuj fettuccine zgodnie z instrukcjami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
4
Wsypać groszek do sosu i dusić jeszcze 2 min do miękkości. Wymieszać z odsączonym makaronem i natką pietruszki, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawSos
Magazyn