Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese

Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese
Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji sosów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 68 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, fettuccine, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Jedz Za 8 Dolców: Mięso I Dwa Warzywa, 10-minutowy obiad z mięsem meksykańskim i warzywami, oraz Meat Loaf Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę, marchew, seler, cukinię i czosnek. Gotować przez około 10 minut lub do miękkości, dodając kilka rozprysków wody, jeśli mieszanina zacznie się przyklejać. Podgrzej ciepło i dodaj mielone. Smażyć jeszcze przez kilka minut, przerywając mielone z tyłu łyżki. Wymieszać z pomidorem czystym, zalać pokrojonymi pomidorami i dodać puszkę wody. Dusić przez 15 minut, aż sos będzie gęsty, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Mięso MieloneMięso Mielone
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Tymczasem gotuj fettuccine zgodnie z instrukcjami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
4
Wsypać groszek do sosu i dusić jeszcze 2 min do miękkości. Wymieszać z odsączonym makaronem i natką pietruszki, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawSos
Magazyn