Wiązki z wołowiną i szparagami
Wiązki z wołowiną i szparagami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka deli rostbef, sałata bibb, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Proste Wiązki z wołowiną i szwajcarskimi szparagami, Pęczki Szparagów, oraz Pęczki Szparagów.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Pokrój końcówki szparagów na 3 1/2 cala, zachowując pozostałe części końcowe do innego użycia.
Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 do 2 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Łyżka sera do 1-qt. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. (Nie zamykać.) Przeciąć 1 róg torby, aby zrobić mały otwór, i rur ser w dół środka każdego liścia sałaty. Ułóż 1 plasterek pieczonej wołowiny, 1 szparagową włócznię i 1 czerwony pasek papryki w każdym liściu sałaty. W razie potrzeby owinąć boki sałaty wokół rostbefu i warzyw, i wiązać wiązki ze szczypiorkiem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Alouette Garlic & Herbs do smarowania czosnkiem i ziołami oraz Boar ' s Head Londonport Seasoned Roast Beef do Deli roast beef.