Wiązki Sałaty
Wiązki sałaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, skrobi kukurydzianej, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiązki Sałaty Tajskiej, Grillowany Halibut, sałata i Tapenada, oraz Kurczak Szechuan (lub Tofu) w wiązkach sałaty (samodzielne gotowanie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj sok pomarańczowy, cukier, skrobię kukurydzianą i płatki pieprzu trzepaczką do całkowitego rozpuszczenia skrobi kukurydzianej.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem i skórką pomarańczową. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem na środku każdego liścia sałaty umieść równe ilości papryki, ogórka i marchwi; zwiń, pozostawiając otwarte końce. Zabezpieczyć wykałaczką; umieścić na talerzu.