Wiosenny Przepis Panzanella

Wiosenny Przepis Panzanella
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Wiosna Panzanella przepis może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek - wystarczy zerwać liście z gałązki, liście bazylii, groch i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 104 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wiosenna Panzanella, kapusta wiosenna panzanella, oraz Wiosenna Panzanella z groszkiem i koprem włoskim dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia71
Magazyn