Wiosenny gulasz jagnięcy (navarin D ' agneau)

Wiosenny gulasz jagnięcy (navarin D ' agneau)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego gulaszu jagnięcego (navarin d ' agneau). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.19 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka końcówek szparagów, groszku, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Navarin d ' agneau, Navarin z baranka, oraz Epaule d ' agneau au Vin (Lamb au vin) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 58 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn