Wiosenne warzywa z cytryną i estragonem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo przystawka dla Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szparagi, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Spróbuj Wiosenne Warzywa Z Cytrynowym Winegretem, Cytrynowa pieczona poussin z warzywami wiosennymi, oraz Mâche z wiosennymi warzywami i cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyłożyć dużą, obramowaną blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi. Marchew włożyć do dużego rondla, zalać wodą i wymieszać 1 łyżeczkę. sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są po prostu miękkie, 6 do 7 protokół. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń marchew do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodaj cebulę do patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 4 minuty. Wyreguluj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć schłodzone marchewki z wody lodowej na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Ugotowaną cebulę wyjąć do lodowatej wody; w razie potrzeby dodać lód do miski. Dalej gotować warzywa w następujący sposób, przenosząc gotowane warzywa do lodowatej wody i odsączając na papierowych ręcznikach, gdy są zimne: szparagi, 2 do 4 minut; fasolka szparagowa, 4 do 5 minut; groszek cukrowy i fasolka mała lima, 2 minuty. (Warzywa można gotować do 5 godzin wcześniej; przykryć i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem receptury.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Baby Lima
Groszek Cukrowy
Fasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj warzywa, w tym groch i karczochy serca. Mieszać delikatnie do ogrzania przez, około 5 minut. Wymieszać z estragonem i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone