Wiosenne warzywa, Koper i jabłka

Wiosenne warzywa, koper włoski i jabłka to przystawka, która służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z BBC Good Food wymaga soku z cytryny, wiosennych zieleni, cebuli kopru włoskiego i jabłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette, Marynowana surowa Sałatka z kopru włoskiego z rzodkiewką, marchewką i wiosenną zielenią, oraz Wiosenne Zielenie Quiche + Wiosenne Prezenty Rozrywkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni.
Dodać zieleninę wiosenną, koper włoski i jabłka, doprawić i smażyć przez 2-3 minuty, aby warzywa zwiędły.
Dodać sok z cytryny i gotować przez 1 min więcej, aż wszystko jest gotowane, ale nadal ma ładny kęs.
Posyp zarezerwowanymi liśćmi i podawaj od razu.