Wiosenne Nachos Z Rampami, Szparagi, Wędzony Cheddar, Pieczona Wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wiosennych nachos z rampami, szparagami, wędzonym cheddarem, pieczoną wieprzowiną. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 544 kalorie, 33g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka cheddar, rzodkiewki, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna Quinoa Bibimbap ze szparagami, Fiddleheads, fasolą Fava i rampami, Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette, oraz Cheddar, Dymka i bułeczki z wędzoną papryką dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.