Winegret Z Estragonu
Winegret z estragonu zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga koncentratu soku jabłkowego, musztardy dijon, estragonu i wody. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują Szparagi z winegretem z estragonu, szparagi z winegretem z estragonu, oraz Winegret z marchwi i estragonu.
Instrukcje
W małej misce rozpuść pektynę we wrzącej wodzie; odstawić. W małej misce wymieszaj koncentrat soku jabłkowego, ocet, musztardę, olej, estragon, pieprz i mieszankę pektyn. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.