Wilgotne Pikantne Hamburgery Z Indyka

Wilgotne Pikantne Hamburgery Z Indyka
Wilgotne pikantne hamburgery z indyka to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z pietruszki, mielonego indyka, sosu pieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Wilgotne Hamburgery Z Indyka, Pikantne Burgery Z Indyka, oraz Pikantne Burgery Z Indyka.

Instrukcje

1
Wymieszaj mielonego indyka, bułkę tartą, cebulę, zieloną cebulę, jajko, czosnek, pastę pietruszkową, sos Worcestershire, SOS ostrej papryki i sól razem w misce. Przykryj miskę folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Indyk MielonyIndyk Mielony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Uformuj mieszankę z indyka na 4 paszteciki; ułóż w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Piec hamburgery z indyka w piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, a soki biegną jasne, o 30 protokół. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn