Wilgotne ciasto babci
Wilgotne ciasto babci to Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 1581 kalorii, 23G białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę samoistnie rosnącą, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wilgotny opatrunek babci Stoll, Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8 calowe patelnie.
W średniej misce, śmietana razem masło i cukier. Beat w jaja, jeden po drugim.
Połączyć mleko i wanilię, dodać na przemian do kremowanej mieszanki z mąką, kończąc na mące.
Wymieszać tylko tyle, ile trzeba.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku. Ciasto lekko odciągnie się od boków patelni po zakończeniu. Pozostawić ciasta do ostygnięcia w patelniach na kilka minut przed wyjęciem do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia.