Wild Hickory Nut Shortbread Cookies
Dzikie ciasteczka Hickory Nut Shortbread mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Mieszanka mąki, ekstrakt z wanilii, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Orzechami Hickory, Pomarańcza, Polentan I Dziki Sumak, oraz Kruche Ciasteczka M&M.
Instrukcje
Masło śmietankowe w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę łopatkową przy średnich i niskich obrotach. Alternatywnie, ubić drewnianą łyżką w misce, aż kremowy i napowietrzony.
Dodać skórkę pomarańczową i sól. Następnie dodać cukier i mąkę, mieszając, aż się połączą. Na koniec wymieszaj orzechy. Ciasto powinno trzymać się razem, ale nadal być suche. Uformuj ciasto na ciastka w 2-na 12-calowy dziennik i zawiń szczelnie w folię lub pergamin. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godziny i do nocy.
Gdy będziesz gotowy do pieczenia, dostosuj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 325ºF i wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia. Ciasto ciasteczkowe pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Ułóż na arkuszach cookie pozostawiając 1-cal między ciasteczkami.
Piec, aż krawędzie są jasnobrązowe, obracając patelnie z przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie, 10 do 12 minut łącznie.
Ostudzić lekko i podawać. W pełni schłodzone ciasteczka mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do tygodnia.