Wietnamskie Bułeczki Letnie
Wietnamskie letnie bułeczki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 245 kalorii, 11g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bazylię, wątki fasoli, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamskie Bułeczki Letnie, Wietnamskie letnie Roladki z krewetkami, oraz Wietnamskie letnie roladki z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bułki, połącz pierwsze 8 składników.
Dodaj gorącą wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w naczyniu; odstawić na 30 sekund lub tylko do miękkości.
Umieść arkusz na płaskiej powierzchni. Zorganizować 1/3 Puchar mieszanki krewetek ponad połowę arkusza, pozostawiając 1/2-calowy granicy. Składane boki arkusza nad wypełnieniem i zaczynając od wypełnionej strony, roll up jelly-roll fashion. Delikatnie naciśnij szew do uszczelnienia.
Na talerzu do serwowania (przykryć, aby nie wyschły) umieścić rolkę, szew w dół. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną krewetek i arkuszami papieru ryżowego.
Aby przygotować sos do zanurzania, połącz cukier i pozostałe składniki; wymieszaj trzepaczką.
Podawać z letnimi bułeczkami.