Wietnamski Burger Z Tuńczykiem

Wietnamski Burger Z Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wietnamskiego burgera z tuńczykiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz stek z tuńczyka, sos rybny, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wietnamski" Banh Mi " Chicken Burger, Burger Z Tuńczyka, oraz Burger Z Tuńczyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć ocet, 1 łyżeczka oleju i 1/4 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaćkabbage, marchew i brokuły slaw; wrzucić i ustawić aside.In druga miska, połączyć kolendry, mięta, sos rybny, soysauce i pozostałe 1/2 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły SlawBrokuły Slaw
Sos RybnySos Rybny
KolendraKolendra
MarchewMarchew
CukierCukier
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać tuńczyka i galaretki; wymieszać do połączenia. Formować mieszaninę tuńczyka do czterych3 / 4-cala-grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
4
Umieść panko na talerzu; pokryj kaźdympatty z okruchami. W dużej nonstickskillet, ciepło pozostające1 łyżka oleju na średnim ogniu.Gotować hamburgery, przewracając raz, aż dobrze rumiane, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Umieść 1 burgera na łyżeczce każdej bułki; wierzch z 1/4 slaw i drugą połówką bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Self

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn