Wietnamska Wołowina Pho

Wietnamska Wołowina Pho
Need a dairy free main course? Wietnamska wołowina Pho może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 31g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.48 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać kiełki fasoli, papryka jalapeno, trawa cytrynowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, oraz Bo Luc Lac-Vietnamese Shaking Beef.

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy połączyć bulion, cebulę, imbir, trawę cytrynową, cynamon i ziarna pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i przykryć. Dusić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ułóż kiełki fasoli, miętę, bazylię i kolendrę na półmisku z chilli i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Makaron namoczyć w gorącej wodzie, aby przykryć przez 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Drenaż.
5
Ułóż równe porcje makaronu w 6 dużych miseczkach do zupy, a na wierzchu ułóż surową wołowinę. Chochla gorący rosół na makaron i wołowinę. Podawaj talerz z dodatkami i sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn