Wietnamska Sałatka Z Tofu
Wietnamski Sałatka tofu może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jeśli masz Wietnamski sos chili, tofu, ogórki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Z Tofu, Wietnamska Kanapka Z Tofu, oraz Banh Xeo (naleśniki Wietnamskie) z Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu na dużej patelni. Gotować czosnek, aż pachnące, o 30 sekund. Delikatnie wymieszać w Tofu i orzeszki ziemne; gotować, aż tofu lekko rumiane.
Wlać sos sojowy i gotować, często mieszając, aż do wchłonięcia przez tofu.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Wrzucić pokrojone ogórki razem z sosem chili, sok z limonki, i kolendry. Delikatnie złożyć schłodzone tofu.